شتاب فایل

آموزش حذف اکانت تلگرام | شتاب فایل

ضمانت بازگشت
فایل های تست شده
پرداخت آنلاین
تضمین کیفیت
دانلود فوری

شتاب فایلجهت سفارش تبلیغات ثابت تماس بگیرید

شتاب فایل

:)

delete-account-telegram

آموزش کامل حذف اکانت تلگرام

برای حذف اکانت تلگرام به صورت زیر عمل کنید:

در مرحله ی اول با استفاده از آدرس زیر به قسمت حذف اکانت تلگرام مراجعه نمایید: (روی لینک زیر کلیک نمایید)

my.telegram.org/deactivate

پس از ورود به وب سایت مانند تصویر زیر شماره موبایل خود را به همراه +۹۸ (کد ایران) وارد کرده و بر روی Next کلیک کنید.
به عنوان مثال شماره موبایتونو به صورت ۹۸۹۱۴۸۸۹۹۶۳۴+ وارد کنید.

how-delete-telegram-account-1

در این مرحله یک رمز عبور به مسنجر تلگرام شما ارسال می گردد که حاوی یک رمز عبور شبیه به تصویر زیر می باشد.

how-delete-telegram-account-2

همانطور که در مرحله ی قبل اشاره کردیم، رمز عبور ارسال شده در مسنجر تلگرام خود را میبایست در کادر Password وارد کرده و سپس روی گزینه Sign in کلیک کنید. (توجه نمایید که باید به حروف بزرگ و کوچک به خوبی دقت کنید. زیرا این پسورد به بزرگ و کوچک بودن حروف حساس است!)

how-delete-telegram-account-3-500x279

اگر رمز عبور رو دریافت نکردید، حتما شماره موبایل وارد شده در مرحله قبل درست نیست و رمز به شماره اشتباهی ارسال شده، نگران نباشید، روی Incorrect کلیک کنید و شماره صحیح رو مجددا وارد کنید.

پس از ورود به تلگرام، کادری شبیه تصویر زیر رو میبینید که از شما علت حذف اکانت تلگرامتون رو میپرسه، شما میتونید پرکردن کادر مربوطه (کادر دومی) رو نادیده بگیرید و بر روی گزینه Done کلیک کنید.

how-delete-telegram-account-4-500x343

بعد از کلیک بر روی Done پنجره ای به صورت پاپ آپ باز خواهد شد که به شما تذکر میده در صورت تایید، تمامی عکس ها، فایل ها و پیام های رد و بدل شده شما برای همیشه از بین میره و این عملیات غیرقابل بازگشت هست.

how-delete-telegram-account-5-500x437

اگر روی گزینه Yes, delete my account کلیک کنید بلافاصله اکانت تلگرام شما حذف می شود.

خوب تمام شد و اکانت تلگرام شما حذف شد .

سوالات متداول :

۱ – آیا با حذف اکانت پیام های ارسایل من حذف می شود ؟>

جواب : خیر حذذف نمی شود ولی نام کاربری شما حذف شده و در صفحه چت با افراد به نام Delet Account ظاهر می شود.

۲ – آیا بعد از ثبت نام دوباره با همان شماره پیام های قبلی اکانت حذف شده بر می گردد ؟

جواب :  خیر ، اکانت حذف شده با تمام اطلاعاتش برای همیشه حذف می شود

نشانه های دلیت یا حذف شدن اکانت شما در تلگرام:

۱- عکس پروفایل شما برای دیگران حذف میشه.

۲- نام شما هر چی که باشه به Unknown یا Deleted Account تغییر پیدا میکنه.

۳- آخرین بازدیدش از تلگرام به last seen is a long time ago تغییر پیدا میکنه.

۴- و هر چی پیام به شما ارسال میشه یک ساعت کنار پیام ها میاد.

 

The following two tabs change content below.
shetabfile
سلام من رضا هستم 22 سالمه و از 17 سالگی علاقه ی شدیدی به برنامه نویسی و وردپرس دارم و دوست دارم همیشه تو این زمینه بروز باشم این وب رو هم برای انتشار مطالبی که باعث پیشرفت خودم شدن ایجاد کردم
به این مطلب امتیاز دهید.
5 / 5.00
[ 2 رای ]
بازدید : 4 views بار دسته بندی : بخش اندرویید ، اموزش های کاربردی تاريخ : ۲۱ مهر ۱۳۹۵ به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.