no-img
دانلود طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید رشته ی آشی و پلویی


دانلود طرح توجیهی

ادامه مطلب

طرح توجیهی تولید رشته ی آشی و پلویی
zip
جولای 16, 2013

طرح توجیهی تولید رشته ی آشی و پلویی


طرح توجیهی تولید رشته ی آشی و پلویی

موضوع طرح : تولید رشته آشی و پلویی

ظرفیت : ۳۶۰ تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

دوره بازگشت سرمایه: ۱۹ ماه

اشتغالزایی : نه نفر

چکیده طرح: پدیده پویایی در یک جامعه ، گذشته از تاثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل روابط اجتماعی ، مسکن ، بهداشت، آموزش و غیره، کم و بیش در نوع و مواد مصرفی آن جامعه نیز تاثیر مستقیم داشته و بسته به وضعیت اقتصاد جامعه در اغلب جوامع دگرگونی های کاملا مشخص، در وضع و نوع تغذیه به وجود آورده است. لذا همین مساله باعث شده است که اقشار مختلف جامعه در میان غذاهای متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفی را با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی در برنامه غذایی خود قرار دهند. در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفته است انواع رشته های آش و پلویی می باشد که گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.

فهرست:

– تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم
– فرایند تولید محصول
– برآورد حجم سرمایه گذاری
– زمین
– محوطه سازی
– ساختمان سازی
– ماشین آلات و تجهیزات
– تاسیسات
– ابزارآلات و وسایل فنی و آزمایشگاهی
– وسایل نقلیه
– لوازم اداری
– هزینه های قبل از بهره برداری
– هزینه های پیش بینی نشده
– محاسبه اجزا و میزان سرمایه ثابت
– میزان مواد اولیه مورد نیاز سالیانه و قیمت آن
– نیروی انسانی مورد نیاز
– محاسبه هزینه مصرفی سوخت و انرژی سالیانه
– استهلاک هزینه های سرمایه ای ثابت
– تعمیرات و نگهداری
– محاسبه اجزاء و میزان سرمایه در گردش
– هزینه های تولید سالیانه
– پیشنهاد منطقه مناسببرای اجرای طرح
– ارائه جمع بندی نهایی در مورد احداث واحدهای جدید

فرمت فایل:PDF

تعداد صفحات:۱۹

۱۰,۰۰۰ تومان – خرید

 



درباره نویسنده

admin 1774 نوشته در دانلود طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *