طرح توجیهی کارخانه تولید همبرگر
طرح توجیهی کارخانه تولید همبرگر
همبرگر یکی از فراورده های گوشتی بوده که از طریق فرمولاسیون و اختلاط مواد اولیه مجار حاصل می شود . فرآیند تهیه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترین مرحله آن آماده سازی مواد و اختلاط آنها می باشد . نکته بسیارمهم در مورد صنایع غذایی و به ویژه همبرگر که دارای مصرف عمومی بوده ، رعایت بهداشت و کنترل کیفیت است.جهت کنترل کیفیت صحیح باید مواد اولیه ، مراحل مختلف فرایند تولید و در نهایت مصول بطور مستمرو مطابقاستاندارد آزمایش و بررسی شوند.
وضعیت محصول از لحاظ ارزش غذائی ، بهداشت و قیمت تمام شده در ارتباط مستقیم با مواد اولیه می باشد ، هر یک از مواد اولیه نقش خاصی درمحصول ایفا نموده ،بنابراین انتخاب نوع و میزان مصرف آن بایستی دقیق انجام شود. ترکیب درصد مواد مصرفی با توجه به حدود استاندارد و نیز سلیقه مصرف کنندگان تعیین می شود .
فصل اول
مقدمه
چکیده نتایج بررسیهای طرح تولید همبرگر
فصل دوم
پروسه تولید
روش های مختلف تولید و انتخاب بهترین روش
مواد اولیه و افزودنی
فصل سوم
بررسی های و برآوردهای فنی
ویژگی ها و مشخصات فنی همبرگر
ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
مشخصات ماشین آلات وتجهیزات ، تاسیسات عمومی
محاسبه سطح زیر بنا و مساحت زمین
نیروی انسانی مورد نیاز
فصل چهارم
کانون های مصرف وکالاهای رقیب
بررسی بازار و قیمت فروش
ظرفیت و برنامه تولید
فصل پنجم
بررسی های مالی و تعیین شاخصهای اقتصادی طرح تولید همبرگر
توسط نرم افزار کامپیوتری
میزان و قیمت مواد اولیه مورد نیاز
جمع بندی نتایج بررسیهای اقتصادی طرح تولید همبرگر
دیدگاه ها